Nachtlenzen, iets voor jou?

Nachtlenzen zijn helaas niet voor iedereen geschikt. Ze corrigeren enkel negatieve sterktes tot en met -4,00. Onze
lensspecialisten meten de sterkte van je ogen op en brengen met behulp van de topograaf de krommingen van je oog in kaart. Op basis van deze resultaten worden je nachtlenzen volledig op maat gemaakt.

Zoals we reeds toelichten onder de werking van de nachtlenzen, is het effect omkeerbeer. Stop je met nachtlenzen? Dan nemen je ogen opnieuw hun natuurlijke vorm aan en kan je nog steeds zachte of harde lenzen of een bril dragen.


De voordelen 

Vrijheid

Je hoeft overdag geen bril of lenzen te dragen. Doordat de nachtlenzen je ogen tijdens je slaap corrigeren, heb je overdag complete vrijheid.

Sporten

Vrijuit kunnen sporten betekent geen belemmeringen door een bril of lenzen. Nachtlenzen zijn een ideale oplossing wanneer je ultieme bewegingsvrijheid wilt.


image-15555-HappyPeople.jpg?1461749539126


Stof en vuiltjes

In een stoffige (werk)omgeving gaan zachte lenzen sneller irriteren of oncomfortabel aanvoelen. Dankzij nachtlenzen heb je hier overdag geen last meer van.

Irritaties en droge ogen

Draag je al lenzen, maar heb je vaak last van droge, geïrriteerde of vermoeide ogen? Denk maar aan verplegend personeel in ziekenhuizen, wie voor het werk vaak op baan is of urenlang met pc werkt. Geniet van een lensvrij gevoel!

Hooikoorts

Hooikoorts in combinatie met contactlenzen? Dat is meestal geen pretje voor de ogen. Maak een einde aan je ergernissen en probeer nachtlenzen.

Zonnebril

Omdat je niet langer een zonnebril op sterkte nodig hebt, kan je zonder beperkingen kiezen uit een ruim aanbod. Kom langs in de winkel of ontdek alle merken op de website van Optiek Lammerant.


Schrik voor een laserbehandeling

Zoek je een alternatief voor een laserbehandeling, dan kun je nachtlenzen overwegen. In tegenstelling tot de laserbehandeling of refractieve chirurgie zijn nachtlenzen volledig reversibel.


Afremming zichtvermindering

Uit studies blijkt dat het dragen van nachtlenzen de progressie van myopie afremt.


image-15555-HappyPeople.jpg?1461749730169